Úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz Őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. János 3,16
 ׀   BIBLIÁK    ׀   NAPI ÁHÍTAT    ׀   RÁDIÓK    ׀   FILMEK    ׀   ZENÉK    ׀   BEMUTATÓK    ׀   ÍRÁSOK    ׀   PROGRAMOK   ׀
FŐMENÜ
NYITÓLAP
RÓLUNK
KERESKEDŐINK
MEGRENDELÉS
MEGRENDELŐLAP ÚJ!
ELÉRHETŐSÉGEINK
TERMÉKEINK
KÖNYVEK
NAPTÁRAK
KÖNYVJELZŐK
KÉPESLAPOK
MATRICÁK
JEGYZETTÖMBÖK
KULCSTARTÓK
HŰTŐMÁGNESEK
ÍRÓSZEREK
KARÁCSONYI TERMÉKEK
HÚSVÉTI TERMÉKEK
KIFESTŐK
JÁTÉKOK
AJÁNDÉKTÁRGYAK
EGYÉB
LETÖLTÉSEK
HÍRLEVÉL
PORCELÁNOK
HASZNOS OLDALAK
HÍREINK
 
– Figyelem! Megváltozott termékeink hozzáférhetősége!! A nyitóoldalon a lent kiválasztott képekre klikkelve, vagy a baloldali „Termékeink” menü azonos nevű csoportjának gombjára lépve találja meg azt a terméket amelyiket meg szeretné tekinteni.

– Ha pontos a megrendelés, könnyebben is teljesíthető az! Kérjük megrendeléskor szíveskedjenek minden megrendelt tételnél a termék kódját is megadni, hogy egyértelműen teljesíthető legyen a megrendelés!

– Éljen a kiadónk által biztosított kedvezményekkel! - Tekintse meg „Megrendelés” oldalunkon kedvezményeinket!

– Termékeinket keresse magyarországi, vagy határon túli viszonteladóinknál! Viszonteladóink elérhetőségei megtalálhatóak „Kereskedőink” oldalunkon!

 
 
 

RÓLUNK

HALLELUJA KIADÓ

Kiadónk bibliai nyomdai termékeket, és ajándéktárgyakat gyártó vállalkozás, amely 1990-ben került megalapításra, elődje Elek István nyomdai vállalkozó volt. Termékeinket saját nyomdánkban; a kiadó munkatársaival készítjük, így törekszünk arra, hogy vevőink minél kedvezőbb áron juthassanak hozzá termékeinkhez, kiadványainkhoz.

Nyomdai kiadói munkánkat Isten vezetésére figyelve indítottuk el a rendszerváltáskor, s úgy látjuk termékeinkkel ezen a területen hiányt pótolunk. Termékeink sokrétűen felhasználhatók a gyülekezetekben a lelkipásztorok, a hitoktatók, és az ifjúsági vezetők munkája során, de hasznos segítségül, vagy kedves ajándékul szolgálhatnak missziók, iskolák, óvodák, intézmények, magánszemélyek de vállalkozások számára is. Termékeink a jelentősebb magyarországi, és szomszédos országokbeli keresztény/keresztyén könyvesboltokban, vagy a gyülekezetek iratterjesztéseiben megvásárolhatók, de lehetőség van a kiadónktól való közvetlen vásárlásra is.

Amennyiben honlapunk vagy termékeink elnyerték tetszését, kérjük ajánlja azt másoknak is!

Ha kérdése, vagy észrevétele van az alábbi címen fordulhat hozzánk:

* * *

 CÉLUNK:

Célunk a Biblia – Isten igéje – üzenete minél szélesebb körben való terjedésének munkálása, a gyülekezetekben; a különböző keresztény/keresztyén közösségekben, és a missziók által végzett munkák segítése az általunk készített kiadványokkal.

Bár – e sok tekintetben értékét vesztett világunkban – egyre többen felismernék azt, hogy igazi kincsekhez csak Isten jelenlétében élve juthatunk, nem is akármilyenhez, mennyei – örökkévaló – kincsekhez. „Akik az Urat keresik, semmi jót sem nélkülöznek.” (Zsoltárok könyve 34,11). Munkánkkal mi is ilyen értékeket kívánunk közvetíteni, hogy ezáltal is minél több ember megismerje, befogadhassa életébe és dicsőíthesse megváltó Urunkat – JÉZUS KRISZTUST –. 1997-ben választott nevünk is – „HALLELUJA” vagyis: „Dicsérjétek az Urat!” – az Ő követésére és dicsőítésére való buzdításul szolgál.

* * *

•  Már a Facebookon is elérhetők vagyunk:

https://www.facebook.com/hallelujakiado/

 * * *

 REKLÁMCSÍK (BANNER) LETÖLTÉSE

Ha munkánkat vagy termékeinket másoknak is szeretné ajánlani az Önök honlapján keresztül, akkor ehhez használja az alábbi felsorolásban található képek valamelyikét, www.halleluja.hu  hivatkozással. Köszönjük!


 Mérete: 120pixel


 Mérete: 140pixel


 Mérete: 150pixel


 Mérete: 180pixel


  Mérete: 200pixel


 Mérete: 250pixel

* * *

 VÉLEMÉNYEK:

Kérjük küldje el munkánkkal, vagy termékeinkkel kapcsolatos észrevételeit, véleményeit, javaslatait, ötleteit, vagy a honlapunk használata során esetlegesen észlelt hibákat is az alábbi címen jelezheti:  

Honlapunk minden kedves látogatója életére; Isten gazdag áldását kívánjuk!

* * *

UGRÁS FELÜLRE

 

 
Minden jog fenntartva © Halleluja Kiadó Kft. 1990-2021. * Frissítve: 2021. május 11-én