Úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz Őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. János 3,16
 ׀   BIBLIÁK    ׀   NAPI ÁHÍTAT    ׀   RÁDIÓK    ׀   FILMEK    ׀   ZENÉK    ׀   BEMUTATÓK    ׀   ÍRÁSOK    ׀   PROGRAMOK   ׀
FŐMENÜ
NYITÓLAP
RÓLUNK
KERESKEDŐINK
MEGRENDELÉS
MEGRENDELŐLAP ÚJ!
ELÉRHETŐSÉGEINK
TERMÉKEINK
KÖNYVEK
NAPTÁRAK
KÖNYVJELZŐK
KÉPESLAPOK
MATRICÁK
JEGYZETTÖMBÖK
KULCSTARTÓK
HŰTŐMÁGNESEK
ÍRÓSZEREK
KARÁCSONYI TERMÉKEK
HÚSVÉTI TERMÉKEK
KIFESTŐK
JÁTÉKOK
AJÁNDÉKTÁRGYAK
EGYÉB
LETÖLTÉSEK
HÍRLEVÉL
PORCELÁNOK
HASZNOS OLDALAK
HÍREINK
 
– Figyelem! Megváltozott termékeink hozzáférhetősége!! A nyitóoldalon a lent kiválasztott képekre klikkelve, vagy a baloldali „Termékeink” menü azonos nevű csoportjának gombjára lépve találja meg azt a terméket amelyiket meg szeretné tekinteni.

– Ha pontos a megrendelés, könnyebben is teljesíthető az! Kérjük megrendeléskor szíveskedjenek minden megrendelt tételnél a termék kódját is megadni, hogy egyértelműen teljesíthető legyen a megrendelés!

– Éljen a kiadónk által biztosított kedvezményekkel! - Tekintse meg „Megrendelés” oldalunkon kedvezményeinket!

– Termékeinket keresse magyarországi, vagy határon túli viszonteladóinknál! Viszonteladóink elérhetőségei megtalálhatóak „Kereskedőink” oldalunkon!

 
 
 

LETÖLTÉSEK

Tisztelt Látogató!
Szeretettel köszöntjük „Letöltések” oldalunkon!

A letöltések oldalon található anyagok kiadónk által feltett részei szabadon letölthetők, és – változtatás nélkül – szabadon terjeszthetők, de kereskedelmi forgalomba nem hozhatók! A hivatkozások egy része nem képezi kiadónk honlapja részét, és nem tükrözik kiadónk véleményét.

 Ezek a hivatkozások olyan hasznos, vagy érdekes oldalakra mutatnak rá, amelyek érdekfeszítő kérdéseket dolgoznak fel, vagy eszméltető igei gondolatokat fogalmaznak meg.
Kellemes időtöltést, és lelki épülést kívánunk „Letöltések”* oldalunk minden kedves látogatójának!

Az alábbiakban felsorolt letölthető anyagok az alábbiak szerint menthetők le saját számítógépre: a lementeni kívánt fájl letöltő ikonjára klikk jobb egér gombbal; és az így lenyíló felsorolásból válassza ki a "cél mentése másként" (vagy Save Target As .) feliratot, majd adja meg a mentés helyét a számítógépén. A honlapunkról közvetlenül letölthető anyagoknál megjelöltük a letöltendő fájl várható nagyságát is.

* A „Letöltések” oldalunkon található anyagok és programok – minden felhasználó maga dönti el, hogy számára törvényes e az adott program használata! – letöltéséből, vagy használatából származó esetleges kárért, semmilyen felelősséget nem vállalunk!


A különböző letölthető témák csoportja, az alábbi hivatkozásokról közvetlenül is elérhetők!


BIBLIÁK      NAPI ÁHÍTAT       RÁDIÓK     FILMEK     ZENÉK     BEMUTATÓK     ÍRÁSOK      PROGRAMOK• BIBLIÁK:

– Online hangos Biblia (2 féle fordítással és mobil változattal):

Online BIBLIA, a Magyar Bibliatársulat fordításában, széles keresési  lehetőséggel. Két féle fordítással és mobil változattal, sok fajta beállítással!
A kiválasztott rész hangban és szövegesen is követhető egyidejűleg.

Az új fordítású REVIDEÁLT BIBLIA itt érhető el:

A REVIDEÁLT KÁROLI BIBLIA itt érhető el:

Mobilon használható Biblia letölthető innen:

 
 

 

* * *

• NAPI ÁHÍTAT:

Csendes Percek, áhítatok minden napra

A „Csendes Percek” honlapján minden nap egy kedves – hitmélyítő – igeszakasz és egy hozzá kapcsolódó – elgondolkodtató – történet olvasható. A napi írások kiadványként is megrendelhetők!

A honlap az ikonra kattintva érhető el:

 

* * *

Mai IGE, áhítatok minden napra

A „Mai IGE” honlapján minden nap egy kedves – hitmélyítő – igeszakasz és egy hozzá kapcsolódó – elgondolkodtató – történet olvasható. A napi írások kiadványként is megrendelhetők!

A honlap az ikonra kattintva érhető el:

 


• RÁDIÓK:

MERA – A Magyar Evangéliumi Rádió online hallgatható, vagy letölthető adásai

  • A Magyar Evangéliumi Rádió Alapítvány (MERA) egy felekezetközi evangéliumi rádió.
  • A MERA a Trans World Radio (TWR) partnerszervezete, amely a világ egyik legnagyobb rádiója.
  • A TWR szerte a világon több, mint 180 nyelven sugározza Isten igéjét.
  • Ennek a munkának a részese a MERA a magyar nyelvterületen.

 

A MERA  honlapja a letöltő ikonra klikkelve nyílik meg:

 


• FILMEK:

JÉZUS film – online (azonnali) – megtekintése

• Készült a Lukács evangéliuma alapján. Nem tölthető le, csak megtekinthető! A film megtekintéséhez folyamatos internet kapcsolat, és Real Player lejátszó – ingyenes – szükségesek. A Real Player teljes képernyősre váltásához: a megnyíló ablakra klikkeljen jobb egér gombbal ; és az így legördülő felsorolásból válassza ki a "Full Screen Theather" szöveges hivatkozást.

A film megtekintéséhez ADSL kapcsolat ajánlott! A film lejátszásához szükséges Real Player program az oldal alján található „Programok” résznél jelzett helyről tölthető le.

A film a letöltő ikonra klikkelve indul el:

 

* * *

Végtagok nélküli élet (bizonyságtételek) – online (azonnali) – megtekintése

• Csodálatos eszköze Istennek minden olyan sérült ember, aki fogyatékossága ellenére úgy éli meg mindennapjait, hogy ezáltal még az épkézláb emberekbe is lelket tud önteni.
Nick Vujicic bizonyságtételei erről tesztek tanubizonyságot.

Honlapunkról nem tölthetők le a filmek, viszont  a megnyíló honlapról letölthető MP4-es formátumban! A film megtekintéséhez folyamatos internet kapcsolat, szükséges. A filmek a lenti indító ikonokra klikkelve indulnak el, a nyelvük angol, de magyar feliratuk is van.

A filmek megtekintéséhez ADSL kapcsolat ajánlott!

A Nick Vujicicről szóló 1. film innen indítható el:

A Nick Vujicicről szóló 2. film innen indítható el:

A Nick Vujicicről szóló 3. film innen indítható el:

A Nick Vujicicről szóló 4. film innen indítható el:

* * *

Az okkultizmus veszélyei/Természetfölötti erők – online (azonnali) – megtekintése

• Mai világunkban sokszor divatosnak, vagy izgalmasnak ható szavak: horoszkóp, jóslás, tarott kártya, varázslás, mágia, szellemidézés, boszorkányság, New Age, keleti misztika, halottlátás, stb. A ma embere is kíváncsi mindazokra a dolgokra, amit nem ért, vagy nem tudhat meg előre, vágyik arra különleges erőkkel rendelkezzen. S hogy ezt az ismeretlen vagy bizonytalan jövőt megismerhesse, vagy tudást megszerezhesse, okkult tudományokkal, általa sem ismert természetfölötti – gonosz szellemi erőkkel – keresi a kapcsolatot, nem tudva, hogy ezzel máris megérkezett a sötétség kapujába.

Honlapunkról nem tölthető le a film, viszont  a megnyíló honlapról letölthető MP4-es formátumban! A film megtekintéséhez folyamatos internet kapcsolat, szükséges. A film a lenti indító ikonra klikkelve indul el, a nyelve angol, de magyar felirata is van.

A film megtekintéséhez ADSL kapcsolat ajánlott!

A film a letöltő ikonra klikkelve indul el:

 

* * *

Bizonyságtétel a keresztény/keresztyén rockról, rapról, és hip-hopról – online (azonnali) – megtekintése

• A korábban híres könnyűzenei énekes előadó megállapítása szerint a keresztény/keresztyén rock, rap, és hip-hop gyökerei a fehérmágiából erednek.

Honlapunkról nem tölthető le a film, viszont  a megnyíló honlapról letölthető MP4-es formátumban! A film megtekintéséhez folyamatos internet kapcsolat, szükséges. A film a lenti indító ikonra klikkelve indul el, a nyelve angol, de magyar felirata is van.

A film megtekintéséhez ADSL kapcsolat ajánlott!

A film a letöltő ikonra klikkelve indul el:

 

* * *

A fenvad és a zene (vagyis a zenei boszorkányság) – online (azonnali) – megtekintése

• A film történelmi visszatekintést ad a kortárs keresztény/keresztyén könnyűzene (elsősorban a rock) eredetéről, és a vudu valláshoz köthető kapcsolatáról.

Honlapunkról nem tölthető le a film! A film megtekintéséhez folyamatos internet kapcsolat, szükséges. A film a lenti indító ikonra klikkelve indul el, a nyelve angol, de magyar felirata is van.

A film megtekintéséhez ADSL kapcsolat ajánlott!

A film a letöltő ikonra klikkelve indul el:

A film tartalma röviden innen is megismerhető :

* * *

Előadás a filmek káros hatásairól – online (azonnali) – megtekintése

• A Sátán a filmek által szeretné összemosni a jó és a rossz közötti határvonalat bennünk. A filmnézőt hozzászoktatja villódzó hangulati változásokhoz, amelyek kihatnak mindennapi életünkre is. A filmek világához szokott ember számára a való élet, vagy egy gyülekezet élete hamarosan szürkévé válik. Mára már az egyházak is egyre több mindent leutánoznak a világi kínálatból, csakhogy megtarthassák fiataljaikat, vagy a közösségeikbe járókat. Csak olyan filmet nézzünk, amely jellemünket jó irányba formálja, és Istenhez visz közelebb.

Honlapunkról nem tölthető le a film, viszont a megnyíló honlapról letölthető MP4-es formátumban! A film megtekintéséhez folyamatos internet kapcsolat, szükséges. A film a lenti indító ikonra klikkelve indul el, a nyelve angol, de magyar felirata is van.

A film megtekintéséhez ADSL kapcsolat ajánlott!

A film a letöltő ikonra klikkelve indul el:

A TV-ről szól a másik film, ami innen indítható el: 

* * *

• ZENÉK:

– Keresztény/Keresztyén Mid-ek, MP3-ak, stb.:

A Mid-eket, MP3-akat, stb. kiterjesztésű zenei számokat a népszerűbb zenei lejátszók képesek lejátszani. A dallamok a kicsomagolás után férhetők hozzá. Lejátszásukhoz ha nincs megfelelő lejátszó program, a VLC program javasolt, mely le is tölthető a lentebbi hivatkozásról.
A zenék kicsomagolásához használható pl. a Total Commander nevű fájlkezelő program (30 napos próbaverzió), vagy az oldal alján a „PROGRAMOK” menüpont alatt található 7 ZIP – ingyenes – tömörítő-kicsomagoló program.

 VÁLTOZTATÁS NÉLKÜL SZABADON TERJESZTHETŐ!

A 4813db keresztény/keresztyén „Mid” dallam letöltése (egyben „zip”-ként): 3,9Mb

A 142db (vegyes fájlkiterjesztésű) népszerű dallam letöltése (egyben „zip”-ként): 12Mb• BEMUTATÓK, (vetítések) – PowerPointok –:
 

A vetítések megtekintéséhez: az OpenOffice program, vagy a  – Microsoft – Office PowerPoint megjelenítő is alkalmasak. Az oldal alján a „PROGRAMOK” menüpont alatt található meg mindkét program letöltésének elérhetősége.

10 fel nem tett kérdés: 5,7 Mb

A Biblia közepe: 0,7 Mb

Advent: 0,5 Mb

Anyai szeretet: 0,8 Mb

Különleges fotók: 3 Mb

Karácsonyi hangos üzenet: 4,4 Mb

Csodálatos színvilágunk: 1,9 Mb Csodás téli képek: 4,5 Mb

Elfussak??: 2,2 Mb

Gyermeki szívvel: 1,4 Mb

Ha valami aggaszt: 0,8 Mb

Holdfény szonáta hanggal: 1,6 Mb

Igéd fény az utamon: 0,7 Mb

Interjú Istennel: 3,3 Mb

Isten áldása: 0,4 Mb

Ítéletidő Genfben: 1,3 Mb

Jézus halála: 0,6 Mb

Négy gyertya: 0,2 Mb

Jó étvágyat!: 0,6 Mb Kék bolygónk: 1,3 Mb

Különleges építmények: 2,7 Mb

Ne várj!: 0,7 Mb Digitális novella a szeretetről: 0,4 Mb

Pillangó és virága: 0,6 Mb

Téli séta: 2,7 Mb A nő: 0,3 Mb

Csodás képek: 6,8 Mb

Virágok zenével: 1,8 Mb

Tél a régi időkben: 2,1 Mb

Saint-Exupéry: Fohász 1 Mb

A Sátán bélyege?? 0,5 Mb

A rossz létezik?: 1,3 Mb

 


• ÍRÁSOK:

Az alábbi írások a legkülönbözőbb témában íródtak, de közös jellemzőjük, hogy mind eszméltetésünket szolgálják! Bármelyik szövegszerkesztővel könnyedén megjeleníthetők.

Tanulságos történet:

Egy álom :

A Sátán terve :

Így történt (szerk.: Makai Rozália) :

Egy távoli baráttól:

A fodrász és Isten:• PROGRAMOK:

– BÖNGÉSZŐK:

FIREFOX

A Firefox segítségével a böngészés egyszerűbb, gyorsabb. A letisztult, átlátható felhasználói felület kényelmes kezelést biztosít. Nem kell mást tenni, mint kiválasztani a letöltés linknél a kívánt operációs rendszert, és máris ingyen letölthető az aktuális verzió. A telepítőprogram segítségével a telepítés gyors és egyszerű. Nagyon sok hasznos kiegészítő program feltelepítő hozzá

A Firefox párhuzamosan használható más böngészőkkel, így ha esetleg nem nyerné el tetszését, éppolyan gyorsan eltávolítható, mint amilyen gyorsan fel is telepítető.
FREEWARE/SZABADON HASZNÁLHATÓ!

A Program letölthető a következő hivatkozásokról, innen

vagy innen:

* * *

OPERA

Az Opera a Föld leggyorsabb böngészője, teljesen ingyenes és biztonságos! A Firefox mellett az egyik legnépszerűbb alternatív böngészőnek számító, ingyenes, magyar nyelven is elérhető böngésző az Opera. Támogatja a megszakadt letöltések folytatását is, de sok más hasznos funkcióval rendelkezik. A főoldalról már indítható a program letöltése, ha mégsem sikerülne a magyar nyelvre való beállítás, akkor célszerű a letöltések menü fülre („Download”) megnyíló oldalon a nemzeközi változat („International”) letöltését kiválasztani (mivel ez tartalmazza a magyar nyelvű verziót is!

FREEWARE/SZABADON HASZNÁLHATÓ!

A Program letölthető az innen elinduló honlapról:

A Program magyar nyelvű ismertető oldala innen érhető el:


– VIDEÓ- ÉS ZENEI LEJÁTSZÓK:

GOM MEDIA PLAYER

GOM Media Player egy sokrétű zene- és videó lejátszó, amely könnyedén lejátszik szinte bármilyen zenei vagy videó fájlt. Felhasználóbarát felülettel, fejlett kezelési funkciókkal rendelkezik, feliratokat is kezel, számos fájlformátumot támogat és segít abban, hogy a legjobb hangzást és élvezetet nyújtsa. Támogatott formátumok DAT, MPEG, DivX, XviD, WMV, ASF, AVI, MOV, továbbá FLV1 kodekek,.

A hivatkozás szerinti program: FREEWARE/SZABADON HASZNÁLHATÓ!

A GOM player lejátszó letölthető a letöltő ikonra való klikkelésre megnyíló honlapról:   25 Mb

A program honlapja a letöltő ikonra való klikkelésre nyitható meg:  

* * *

VLC MEDIA PLAYER

A VLC egy szabad és nyílt forráskódú platformfüggetlen multimédia-lejátszó és keretrendszer, amely lejátssza a legelterjedtebb multimédiás fájlokat, valamint DVD-ket, audio CD-ket, VCD-ket, MPEG és DivX videofájlok valamint a különféle közvetítési protokollokat. Kezel feliratokat, képes helyi hálózaton folyamatos közvetítéssel küldött videó lejátszására is. Sokrétűen testre szabható, és mindent tud DVD/Blu-Ray lejátszástól kezdve a quicktime, xvid, divx, h.264, stb-n át. Magyar nyelven is használható! Sok codec-et tartalmaz!

A hivatkozás szerinti program: NYÍLTFORRÁSÚ/SZABADON HASZNÁLHATÓ!

A legfrissebb program letölthető az ikonra való klikkelésre megnyíló oldalról:  

A VLC lejátszó letölthető a letöltő ikonra való klikkelésre megnyíló honlapról (2.2-es régebbi változat):   27 Mb


– SZÖVEGSZERKESZTŐK/FÁJL MEGJELENÍTŐK:

OPENOFFICE KOMPLEX IRODAI PROGRAM CSOMAG

Az OpenOffice irodai program csomag  ingyenes még üzleti, vagy irodai célra is!. Az OpenOffice program (teljeskörűen használható a Office program helyett). Az OpenOffice program tartalma: szövegszerkesztő, táblázatkészítő, diagrammkészítő, powerpoint bemutatókészítő, rajzprogram, stb

NYÍLTFORRÁSKÓDÚ, TEHÁT CÉGEK/INTÉZMÉNYEK SZÁMÁRA IS SZABADON HASZNÁLHATÓ!

Az OpenOffice legfrissebb verziója innen tölthető le:

Az OpenOffice program  innen is letölthető:


PDF FÁJL MEGJELENÍTŐ

ADOBE READER a speciális, PDF formátumú dokumentumok megtekintésére és nyomtatására alkalmas ingyenes program. Gyakorlottabb internetezők számára is fontos a jelenléte a rendszerben, mert a világhálón is sok irat ebben a formátumban férhető hozzá. Használatához először töltse le az alábbi lehetőségek közül a számítógépének legmegfelelőbb verziót, majd installálja fel számítógépére. Így ha egy PDF dokumentumra mutató hivatkozásra kattint, az Adobe Reader beépül a böngészőbe, s így elolvashatja, ill. megtekintheti – akár nagyítva is – az ilyen fájlban található információkat.

Alapverziója: FREEWARE/SZABADON HASZNÁLHATÓ!  • A programok hivatalos honlapja: https://get2.adobe.com/hu/reader/otherversions/

ADOBE READER aktuális verzió letölthető innen, de a magyar nyelv előtte kiválasztandó!:

Adobe Reader 5.0.5 letöltése (Régebbi rendszerekhez: Win95/Win98/ME) 14,7Mb

* * *

SLOWVIEW 1.0 RC KÉPNÉZEGETŐ PROGRAM

A SLOWVIEW egy ingyenes képnézegető program. 40 képformátumot támogat. Gyorsan tölti be a képeket, amikből akár vetítést is készíthető. Háromféleképpen megjelenni tudó Böngészőjével a képfájlok is rendezhetők. A bélyegképek megjelenése az opciókban állítható be. A képet tudja tükrözni a vízszintes, ill. a függőleges tengelyen, akárcsak elforgatni 90 fokkal az óramutató irányával megegyezően vagy ellentétesen. A megjelenített kép beállítható vele a Munkaasztal háttérképeként középre, mozaikszerűen vagy kinyújtva. 4, 8, 16 bites színkonvertálást végezhető vele, s a képek is nagyíthatók/kicsinyíthetők. A GIF-animációk végre mozognak, nem statikusak! Támogatja az MNG fájlformátumot is, és médialejátszóként is megállja a helyét, mert támogatja a népszerűbb hang- és videóformátumokat (MP3, az AVI, és a MOV). Az eszköztára három méretben jeleníthető meg, s a kínálatból az általunk kipipált gombokat fogja tartalmazni. Windows XP-ig használható!

FREEWARE/SZABADON HASZNÁLHATÓ!  • A program hivatalos honlapja: https://www.brennig.com/

A Program letölthető a letöltő ikonra klikkelve: 0,9Mb

Innen ismerhető meg a program magyar nyelvre állítása (pdf fájlban) – : 0,01 Mb

* * *

ARTWEAVER FREE KÉPMEGJELENÍTŐ- ÉS FELDOLGOZÓ PROGRAM

Az ARTWEAVER egy ingyenes képmegjelenítő és átalakító program. A digitális képfeldolgozás és átalakítás kiváló eszköze. Festéskor számtalan ecsettel és eszközzel rajzolhatunk, támogatja a legtöbb ismert grafikai képformátumot, képeinkre különböző effekteket használhatunk, megoldható a rétegkezelés, és még animációk készítésére is alkalmas. A program angol vagy német nyelven érhető el.

FREEWARE/SZABADON HASZNÁLHATÓ!  • A program hivatalos honlapja: https://www.artweaver.de/en

A Program letölthető a letöltő ikonra klikkelve: 11,6 Mb
Az oldalon a „Free Version” résznél található ingyenes programot töltsük le!

A program honlapja a letöltő ikonra való klikkeléssel nyitható meg:   

 

– SEGÉDPROGRAMOK:

7 ZIP FÁJL KI ÉS BECSOMAGOLÓ PROGRAM

A 7 ZIP jelenleg 10 formátumot támogató archívumkezelő arról nevezetes, hogy saját 7z formátuma tömörítésben lekörözi a ZIP-et. Saját formátumát önkibontó formátumban is elő tudja állítani. Futtatásakor csak a főablaka jelenik meg, ahol a konfigurálását végezhetjük el, mert a Windows keretprogramba beépülve érhetjük el funkcióit, ill. saját kétpaneles fájlkezelőjében is dolgozhatunk. Létezik beépülő modulja a FAR állománykezelőhöz, futtatatjuk a parancssorról.

NYÍLTFORRÁSKÓDÚ, TEHÁT CÉGEK/INTÉZMÉNYEK SZÁMÁRA IS SZABADON HASZNÁLHATÓ! • A program hivatalos honlapja: https://www.7-zip.org/

A ZIP fájl kicsomagoló – 7 ZIP – letöltése: 0,9Mb

Innen ismerhető meg a program (pdf fájlban) – : 0,04 Mb


 


BIBLIÁK      NAPI ÁHÍTAT       RÁDIÓK     FILMEK     ZENÉK     BEMUTATÓK     ÍRÁSOK      PROGRAMOK


* * *

UGRÁS FELÜLRE

 

 
Minden jog fenntartva © Halleluja Kiadó Kft. 1990-2021. * Frissítve: 2021. július 12-én